Ga naar de inhoud

Dat het al een unieke en lastige periode is geweest moet ik jullie niet vertellen. 
Persoonlijke heb ik het best moeilijk gehad met het keer op keer herplannen en aflassen van shoots, nu met het zicht op betere tijden *fingers crossed* heb ik weer wat energie! Die energie zou ik graag met jullie delen in de vorm van een gratis portret. 

De bedoeling is dat ik bij jullie langs kom om jou (en je partner) in beeld te brengen. 
De gemaakte foto mag worden gebruikt om je onderneming even in de kijker te zetten, ik vraag wel om mij te vermelden of te taggen, zo komen we samen even in de kijker! (oh en bij publicaties wil ik ook graag even vooraf een seintje en m’n oke geven)

Zie je het helemaal zitten?

vul dan even onderstaand formulier in, tot gauw!!Wil je graag meer foto’s of heel je bedrijf of team in beeld brengen? Super! 
Stuur me een mailtje of geef me een belletje, dan maak ik een offerte op en kunnen we samen de details voor de shoot bespreken!


Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Inschrijvingen zijn gesloten, een shoot boeken kan nog wel via Niels@BrightLittleDots.be , klik door naar de prijzenpagina voor meer info.

Bedankt iedereen die deelnam aan dit project, hopelijk hebben jullie er even hard van genoten als ik!